Schoorsteenvegen hoe vaak?

 

Laat uw schoorsteen en rookkanalen minimaal 1 maal per jaar vegen en controleren. Slecht onderhoud van een schoorsteen of gaskachel zorgt voor een onvolledige verbranding. Levensgevaarlijk want daardoor kan koolmonoxide vergiftiging ontstaan! (reukloos, onzichtbaar en dodelijk)

Schoorsteenvegen en uw verzekering

Aanslag in de schoorsteen (creosoot) kan gaan branden en een schoorsteenbrand veroorzaken. Schoorsteenbrand is de meest voorkomende brand in een woning.

Bij de meeste verzekeringsmaatschappijen moet u bij een schoorsteenbrand aantonen dat de schoorsteen geveegd was. Met ons inspectierapport zit u goed. Controleer dit in de polisvoorwaarden van uw brandverzekering.

Complete service

Schoorsteenveger Marcel Hof is meer dan alleen maar een schoorsteenveger. Wij bieden u een compleet pakket diensten. Zo weet u zeker dat u er veilig en comfortabel bij zit. Onderschat het belang van een schone schoorsteen niet!

Camera-inspectie

Met mijn camera-inspectie van uw schoorsteen of rookkanaal wordt veel duidelijk. Scheuren  en lekkage kunnen een rook- of gaslucht in uw woning veroorzaken. Ook kunt u last krijgen van vochtdoorslag en vochtplekken. Door uw schoorsteen met een camera te laten inspecteren, worden mankementen tijdig opgespoord en bespaart u uiteindelijk veel geld.

Geen voorrijkosten binnen mijn verzorgingsgebied!

 

Ik reken geen voorrijkosten binnen een straal van 40 km. vanaf oosterwolde.

Neem contact met mij op

Samen met u bepalen wij wat het meeste ideale onderhoudsplan is. 

 

CONTACT